Mine planer for søndag

Ny hårfarve

OLYMPUS DIGITAL CAMERA olia garnier

I går tilbragte jeg søndag formiddag med at blive forkælet af L’Oreal i kyndige frisørhænder. Vi startede med brunch, hvor vi så én efter én fik farvet håret efter hvad man nu havde lyst til. Der var endda også indrettet et flot hjørne med bObles og babysittere til dem der havde deres børn med. Jeg valgte at Valentin ikke skulle med, for det ville slet ikke være noget for ham. Han er alt for lille til at lege med de andre.

Jeg har meget mørkt hår, og det sætter sine begrænsninger for hårfarvning medmindre man først afbleger det. Så jeg kunne vælge enten at gøre håret mørkere eller en tand lysere, mere glans og lidt brunlige reflektioner i håret. Jeg valgte sidstnævnte, og det blev jeg så glad for. Det er naturligt, med brunligt skær og så ser det bare så sundt ud. Jeg kan godt lide, at det har så en naturlig look hvilket giver håret et løft uden at det er for stor en forandring. Det er farvet med hårfarven Olia fra Garnier i farven 4.15 som er en kastanjebrun. Olia er lavet på 60% olie og helt uden ammoniak, slet ikke så kras som de andre hårfarver man kan købe. Den kan købes i supermarkederne, matas etc. for 139,95kr.

olia garnier1

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine planer for søndag