Beauty rutine + rabatkode

Lørdagsplaner + inspiration

kappe og tørklæder// Gråt tørklæde // Ternet tørklæde // Hvid kappe // Grå kappe // 

Det er skønt det er weekend igen, så J er hjemme med os hele dagen. Vi har et tætpakket program i dag, hvor vi skal over hygge med nogle venner først og senere skal vi til lanceringen af nye produkter hos bObles med Valentin. Vi elsker de her børne arrangementer, hvor begge forældre er med og Valentin har altid en fest derhenne. Det er faktisk helt OK, at have en dag med mange planer, når det er hyggelige planer.
Jeg har fundet lidt inspiration til lidt hyggetøj frem. Jeg synes at årstiden indbyder til store tørklæder, og kapper er jo også “in” igen i år. Jeg er jo stor fan af grå, så den grå kappe tiltaler mig ret meget. Jeg tror faktisk, at jeg er nød til at klikke den hjem. Den vil være god lige at smide henover sig, når vi nærmer os vinteren.
Hvad siger I, er der nogle must haves?

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty rutine + rabatkode