Opskrift // Oksetatar

Grey is the new black

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hos mig går der altså ikke mere end et par dage før at neglelakken bliver fjernet og lagt på ny. Neglelakker holder altså bare ikke lang tid på mine negle, jo altså, det gjorde Shellak.
Den anden dag fik jeg de her flotte L’Oreal neglelakker med posten. Jeg er helt vild med farverne på dem, og størrelsen er også helt i orden. De er lavet med forskellige tekstur, nogle føles som latex, voks, og grove. Jeg har den sølvfarvede på, som har en “spiky” effekt, den er ret grov på neglene, så man skal lige vænne sig til, at den ikke er silkeglat som andre neglelakker er. Serien kommer i forskellige grå nuancer. De er perfekte til den kommende vinter, hvor grå skulle være det nye sorte. De koster 40 kr/stk og kan købes i bla. Matas og andre steder der fører L’Oreal.

Nu vil jeg lige tage en smut på posthuset, de har nemlig fundet en af mine forsvundne pakker 🙂

bloglovin

5 kommentarer

 • Nøj, nogle flotte lakker! Den du har på neglene på billedet er virkeligt fin! Jeg har altid været stor tilhænger af Loreal’s neglelakker – gode priser, flotte farver og god kvalitet. Jeg synes også det er en rigtig fed effekt med de forskellige teksturer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Lynn.
  Lækre negle du har – det første billede ser ud som om du er ved at give en high 5 til nogen….
  – Dét har du – so to speak – på min blog, da jeg er begyndt at give high 5 til bloggere jeg kan lide….tjek det selv på min blog , – jeg har lånt dine billeder 🙂
  Håber du kan lide det! 🙂

  // Rikke //
  Mit element

  PS: du skal være velkommen til at deltage i min igangværende give-away, måske din søn vil kunne få glæde af (kage og-) pirattemaet ? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Hej Rikke,

   hi 5 tilbage! Hvor er jeg beæret over at du har dedikeret et helt indlæg til mig 🙂 Det er jeg så glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, en lækker pakke at få! Det er virkelig nogle lækre farver, og L’Oreals lakker er altså bare gode. Elsker den lille størrelse – så er det mindre sandsynligt at de tørrer ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en håndfuld smukke farver – er vild med L’Oreal neglelakker, de er bare så gode, især til prisen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift // Oksetatar