ASOS udsalg med yderligere 10% & fødselsdagsplaner

Resort fling

resortfling

Da jeg kom hjem fra ferien, lå der post med fire flotte farver fra Essie. Det er deres Resort kollektion, og jeg er tosset med dem. Især resort fling har jeg været rigtig glad for. Den har jeg både på mine fingernegle og på mine fødder. Den fremhæver den brune farve jeg har samlet mig i løbet af sommeren, ikke meget af det men lidt 😉 Cocktails and coco som er den beigefarvet er den næste jeg skal have afprøvet. Det må blive i aften når Valentin er lagt i seng. Håber ikke jeg jinxer det, men han sover så godt for tiden. Helt frem til kl.8 om morgen uden så meget som at vågne i løbet af natten. Det er noget som jeg har stor glæde af 😉
Kan I have en skøn weekend. Min indeholder få planer, for næste uge er proppet med arrangementer. Jeg har dog lige et event på søndag i Bella center.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS udsalg med yderligere 10% & fødselsdagsplaner