Black & simple

Planlægning af fødselsdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 101

Om under 1 måned, så har Valentin fødselsdag. Altså han bliver 1 år….et helt år! Vi har valgt, at den kun skal fejres med den nærmeste familie. Jeg har jo en ret lille familie, de bor allesammen i udlandet og J har også en lille familie, men samlet bliver vi nok alligevel lidt over 20 stks. Vi holder den hjemme hos os, hvor der skal være fingermadder, lækre drikke og snacks – samt ikke mindst en lagkage. Hvis I kigger på billederne foroven kan I nok godt fornemme et tema. Valentin er jo en dreng, så det hele bliver meget blåt/lyseblåt.
Jeg har købt en masse på ebay, hvor det hele koster en brøkdel af prisen. Sugerørene har jeg vist givet 9kr for. Det er altså 1/3 af hvad man ellers skal give andre steder. Jeg har også købt Walking pets balloner, som skal pustes op med helium. De er så seje, hvis ikke I kender dem, må I lige google det. Er der forresten nogen der ved hvor man kan få billig helium på engangsbeholdere?
Ebay er et kanon sted at bestille fest-og lagkagetilbehør, man skal dog være ude i god tid. Leveringen tager alt mellem 2-5uger, så det kræver lidt planlægning forude. Pinterest er et genialt sted at få inspiration til temafester, madidéer og invitations-inspiration.

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black & simple