Gårsdagens outfit

Min store dreng

 photo 4cc97ddc-6eff-4f8a-9af6-f1850f6b4aaf.jpg
 photo 3982522c-d62f-4703-bbe3-b1e286e83dfd.jpg

På mandag har jeg en dreng der går i vuggestue. På den ene side glæder jeg mig til at han starter, men moderhjerte er også ved at kamme over af bekymring. Det er et meget stort skridt at aflevere sit barn til nogle fuldstændige fremmed voksne og børn. Jeg er absolutlig ikke i tvivl om, at de er mere end kompetente til at håndtere børn. Jeg er egentlig mere nervøs for om Valentin nu bryder sig om det. Han er jo ikke vant til at være omkring så mange mennesker og børn hver dag, så det bliver noget af en forandring for ham. Jeg har
heldigvis mulighed for at tage en langsom indkøring med ham, så han kan vænne sig til situationen i sit eget tempo. Det bliver dejligt.
Jeg kan se, at min babyblog www.theminimusthave.com nu er oppe og køre igen. Denne gang på Petit Podiums platform, det er derfor, at der i over en måned har været meget stille derinde. Det har taget tid for teknikerne at overføre bloggen, men det ser ud til at være klar nu. Jeg vil fremover blogge lidt mere om baby/børn på den blog. I er mere end velkommen til at følge med derinde også 🙂

bloglovin

2 kommentarer

 • Betty Jacobsen

  Jeg håber, det er gået godt med Vuggestuen. Det er naturligt, at være bekymret når de små skal hjemmefra. Bare du ikke lader din bekymring smitte af på din dreng, skal det nok gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   Det går faktisk ret godt, han nyder heldigvis at være der. Det gør mig meget mere rolig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gårsdagens outfit