Solbriller med 15% rabat

Fantastisk tøsetur

1

Jeg har simpelthen haft en skøn weekend! Jeg troede jo at jeg skulle hjem til svigerfamilien hele weekenden – fra fredag til søndag. Det havde jeg selvfølgelig så pakket til. Da fredagen så kom, stod to af mine veninder på trappen og overraskede mig. Det var J’s påfund at jeg skulle på weekendtur med tøserne inden hverdagen igen starter. Han havde simpelthen bestilt to overnatninger i Malmø. Så vi kunne hygge og shoppe. Virkelig en skøn overraskelse, selvom en tur hjem til svigerforældrene også er det.
Vi boede på Hotel Mäster Johan på Lilletorget, et firestjernet hotel som er så lækkert. Hvis I skal til Malmø kan jeg anbefale hotellet. God morgenmad, service og lækre værelser.
På turen fik jeg shoppet en del, pga. kursen er meget af det jo en del billigere. Selvfølgelig skulle jeg lige en tur forbi Lagerhaus og købe lidt til lejligheden, forbi Lindex og købe tøj til Valentin og selvfølgelig i ICA og købe svenske goder med hjem. Det var en vellykket og hyggelig tøsetur til det svenske. Det må blive en årlig tradition 😉

bloglovin

2 kommentarer

  • Rebekka

    Nej nej nej, hvor er det sødt gjort!! Det lyder jo helt fantastisk hyggeligt. Ham har du været heldig med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser virkelig skønt ud! Bliver helt misundelig 🙂

    Nicoline // nicolines.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbriller med 15% rabat