Dagens // lyse farver

En produktiv morgen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 1

Det har været en af de gode mandag morgener, hvor vi har nået så meget på ingen ting. Dagen startede så godt nok også allerede kl.6:30 – livet med en baby! J arbejder nemlig hjemme idag, og senere skal han løbe DHL. Det gav derfor lidt mere energi og frie hænder til at jeg i morges kunne bage boller og friskpresset juice til morgenbordet. Jeg fik også vasket tøjet, Valentin fik sig en lur, vi gik på legepladsen, var på Post og Tele museet, som er så anbefalesværdigt for børn. Jeg nåede at sende og afhente noget på posthuset, hente en pakke i Zara. Nu sover Valentin lige en lur mens jeg laver frokost til os alle tre og blogger samtidig 😉 Puh det var altså meget at nå på kort tid, men så skønt! Gid at hele barslen foregik med os begge hjemme 🙂

bloglovin

3 kommentarer

 • Sofie

  Hvor er de smukke glas mon fra? Min kæreste er på jagt efter nogle lignende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lynn

   De er fra Lagerhaus i Malmø men Illums Bolighus har også nogle meget lig de her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare som en skøn start på en solrig dag 🙂 Jeg er tilbage på arbejdet i dag efter ferie, det er altså lidt hårdt, når vi alle 3 har været sammen i 24 dage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // lyse farver