Min store dreng

En dag i skønhedens tegn

2

I går var en af de der dage der ikke kun handlede om at være mor. Jeg havde nemlig flere timer for mig selv, hvor jeg var inviteret til events der stod i skønhedens tegn. Jeg efterlod Valentin med sine bedsteforældre, J kom først hjem senere så han kunne ikke lige passe.
Jeg var først til GHD event hvor de lancerede GHD curve som er et krøllejern der fås i 4 forskellige størrelser. Som med alle andre GHD produkter så ødelægger det ikke håret, bliver varmt på 20 sek og slukker af sig selv efter 30 min. For at få krøller i mit tykke hår kræver det kun ml. 8-10 sek med håret på krøllejernet, det er langt kortere tid end andre mærker. Vi så frisørerne kreere de fineste styles med jernet. Jeg glæder mig til at prøve det selv, og vise jer effekten.

1

Derefter gik jeg direkte til næste event der var hos Mádara – som er et økologisk hudplejemærke der stammer fra Letland. De lancerer om to måneder nye ansigtsolier som kan bruges enten alene eller sammen med ansigtscremen. Der er tre af dem og de dækker alle tre forskellige behov. Jeg valgte en ansigtsolie der skulle hjælpe på manglende glød. Den dufter skønt af citron! Jeg skal nok komme med en opfølgning på den også, når jeg har testet i længere tid.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store dreng