Noget om nederdele og vuggestue

Ballerina hair bun

1

I løbet af sommeren har jeg næsten kun haft mit hår oppe i en knold. Andet er simpelten for varmt. Det er jo mange måneder at lave en knold på, nemlig den klassiske ved bare at vikle håret rundt og en elastisk i eller ved at bruge en “hårdonut”. I Ungarn faldt jeg over en lidt anden metode. Nemlig en “tool clip twister” en smart sag hvor man bare sætter håret ind mellem twister, og ruller den op mod håret. Det virker så fint. Se den her eller på youtubevideon. Det er lidt svært at forklare, men for en femmer på ebay, er det en nem metode at lave en knold på.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om nederdele og vuggestue