Hjemme igen

Sommer & hat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håber I nyder varmen, og kan holde til det. Jeg har på livet løst søgt skygge allevegne, det er man jo nød til når man har en lille en, men andet er også næsten ulideligt. Vi skal nu ikke klage over vi har fået sol og varme.
Forleden havde jeg dette på, jeg kunne lige holde til det. Hatten fra Zara gav faktisk dejligt meget skygge i ansigtet og kjolen var let og rar at have på. Den er fra H&M som jeg købte lige inden sommeren begyndte. Den kan købes lige her for 120kr nu.
J er vendt tilbage på arbejde efter 3 ugers ferie, så nu er det kun mig og Valentin. Jeg bruger meget at min tid med at besøge mine forældre, mødregruppe og i dag skal jeg se en veninde.

bloglovin

1 kommentar

  • Det er skægt som alting ændre sig når man får en lille, vi søger altid efter skygge, mulighed for aktiviteter og så er tasken altid sikret med en ble, en sut, solcreme, vand og en figenstang – så kan de fleste situationener klares 😉
    God dag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen