Dagens // Nude

For et år siden

48

For et år siden var jeg kæmpe stor og så klar til at føde, men der var lige knap to måneder tilbage af graviditeten. Det var den skønneste sommer, med så mange nye ting i vente. Og så var det jo så lækkert varmt måske ikke det mest optimale for en højgravid.

28

Jeg var til lagersalg hos Rützou og fik fingrene i de lækreste ting til ingen penge. To silke skjorter og en silkekjole til under 500 lap. Så ærgerligt at Rützou ikke længere eksisterer. Det var ellers et yndigt mærke.

9

Jeg tilbragte meget af min sommer med mine solbriller fra yndlings solbrille-brandet Burberry. Og så har jeg en ting for solbriller med tortoise stel. Tror måske hvert andet par solbriller jeg ejer er med tortoise 🙂

1

De her flotte øreringe fra Kinz Kanaan var også et af sommerens favoritter. Jeg var til et spændende event hvor designeren bag fortalte om sine smykker, og hun var ligesom jeg højgravid.

26

Jeg gjorde mig et skønt udsalgskup, nemlig min Stella McCartney taske som jeg knuselsker, og som får så mange komplimenter med på vejen. Den havde jeg på mine arme resten af sommeren. Det kan man også se på de resterende outfit billeder 😉

03

Jeg gik meget rundt i mine hvide jeggins, jeggins og leggins var faktisk de eneste bukser som jeg kunne være i. Det er ikke helt nemt med så stor en mave. Det var simpelthen de rareste bukser jeg kunne finde på, at tage på. Hvis man altså kan kalde dem bukser.

41

Jeg gjorde mig klar til at blive mama ved at bestille et par ultra komfortable sko fra New Balance. Komfort er der kommet meget af senere hen. Komfortabelt fodtøj er ikke at kimse af, når man som jeg går meget lange ture. De kan virkelig anbefales!

07

Jeg kunne overraskende nok være i mange af mine kjoler på trods af den store mave jeg fik. Jeg tog vidst nok 14 kilo på i alt, til sidst holdt jeg lidt op med at veje mig. Det meste sad vist også mest på maven og de resterende kilo var godt fordel på resten af kroppen.

klar

Der blev købt ind i stor stil til Valentins ankomst. Køb som jeg har været rigtige glade for og helt uundværlige. Især barnevognen fra Trille er vi rigtige glade for. Den er så handy og har været perfekt for os der bor midt inde i byen. 

2

Jeg skambrugte min juicer under hele graviditeten. Det var en af de helt store og sunde cravings. Nemlig masser af frugtjuice. Jeg havde juice med mig overalt og kunne drikke det dagen lang. Måske også derfor at Valentin den dag i dag elsker at spise frugt? Det siges jo, at de får mange af deres smagsoplevelser gennem moderen mens de er i maven.

22

Jeg tog et selfie med min nye taske fra Stella McCartney. Et selfie billede som faktisk bliver brugt på KEA som undervisningsmateriale i et fag hvor sociale medier og læren om selfies indgår. Jeg var noget chokeret over at høre det, da to veninder uafhængige af hinanden sendte mig screenshots fra deres undervisning, hvor jeg var på det store lærred. Hvor pudsigt at ens lige mit billede skulle bruges til undervisningen. Og FYI så er underviseren en mand, jeg går ikke ud fra at han læser bloggen – men nok blot har googlet “selfie” og så dukkede ^^dette op!

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // Nude