Instagram lately

10 ting om mig

2Billedet er fra Hong Kong 2012

Et indlæg der omhandler 10 ting om mig har vi haft to gange før, men der er jo så mange facts som I slet ikke kender til om mig. Og I plejer jo også at synes om de her indlæg, so here we go. Denne gang bliver det en rejseversion, hvilket er så oplagt nu, hvor jeg er ude og rejse:

  1. Jeg kan finde på at lave en pakkeliste to måneder før jeg skal rejse. Det gjorde jeg også på denne ferie til Ungarn
  2. Jeg har aldrig været i Afrika, Australien eller Sydamerika
  3. På flyet vil jeg helst sidde i sædet ud til gangen, så har jeg nemlig bedst overblik over det hele
  4. Jeg får tit at vide, at jeg er i alt for god tid til alt. Jeg kommer gerne i lufthavnen flere timer før jeg skal flyve. Tænk nu hvis man kom for sent til flyet!
  5. Herhjemme er det mig der booker alt når vi skal ud og rejse. Det er forsikringer, hoteller, flybilletter, billeje etc.
  6. Jeg har en vanvittig ordensans og har derfor vores rejsedokumenter liggende flere forskellige steder. Jeg har dem printet ud fysisk, liggende på min mail og som pdf filer på min mobil
  7. Jeg googler næsten alt om de destinationer jeg skal til. Og har på forhånd fundet ud af hvor vi skal spise, kender menukortet og har nok også taget en tur med google street view ned af den gade vores hotel ligger på. Nysgerrig much?!
  8. Jeg pakker altid så lidt som muligt, og fylder altid kun halvdelen af kufferten hjemmefra. Resten skal fyldes af shopping på ferien. På denne ferie må vi havde 4 kufferter à 20kg med
  9. Jeg har aldrig været i Ungarn, det har derimod været Js feriedestination som barn flere år i træk. Sjovt at det nu er blevet tid til at vise Valentin det sted som en gang J engang var for næsten 30 år siden
  10. Jeg har aldrig været på bilferie, og vil faktisk også helst undgå det så vidt muligt. Jeg har nok ikke tålmodigheden til at sidde i en bil i 20 timer. Der virker flyet altså som en nemmere rejsemetode
bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately