Dagens pakkepost

Urban jungle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi forbliver lige ved neglelaks-snakken lidt endnu. Mine negle er ikke helt kommet sig over mødet med Shellac endnu. Jeg var helt begejstret for lakken og dens holdbarhed men mine negle var ikke glade for hvor hårdt det egentlig tog på dem. De er meget tørre og slidte. Jeg behandler dem med olie og pleje så ofte jeg kan.
Dog så kan jeg ikke helt lige lade neglelakkerne være i fred. Jeg har nemlig fået lov til at teste Essies sommer 2014 kollektion. De af jer der har fulgt bloggen i flere år ved også, at jeg er stor fan af Essies lakker. Sommer 2014 kollektion indeholder så mange flotte farver. Lige i dag havde jeg lyst til Urban jungle som er en hvid farve med meget lidt lyserødt skær i.

Valentin og jeg har haft en så chill dag i dag, vi har virkelig taget dagen langsomt. Senere fik min forældre passet Valentin mens jeg lige var til et smykkeevent hos Charlotte Wendes.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens pakkepost