Monochrome

Sneglen på mit håndled

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg fortalte fik jeg et fint armbånd fra Charlotte Wendes. Det var jeg så inde og hente i går. Da det lige skulle laves mindre så det passede mit håndled. Det er så tyndt, yndigt men stadig med så meget charme og historie bag. Det kan knap nok ses på mit håndled, men alligevel pynter det så fint. Det er lavet i 18 karat guld, så jeg er fri for at tage det af og på når jeg går i bad eller vasker hænder.

Har I planer for jeres søndag? Vi startede vores morgen kl.7:13 dut! Der var lillemanden vågen og han fik spist morgenmad og set youtube videoer. Nu skal han vist lige have sig en lille morgenlur mens vi voksne spiser vores morgenmad. Vi har ikke de helt store planer i dag, andet end at vaske og gøre klar til ferie om en uges tid.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monochrome