Lidt om i går

Ray-ban Alex Rubber

3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Say hello to these new babies! Jeg skal tilbringe min sommer i de her nye solbriller fra Ray ban. En nyerhvervelse som jeg er helt ekstatisk over, jeg har ventet på dem i flere dage nu, som katten omkring den varme grød. Ikke at jeg mangler solbriller af nogen art, jeg har vist det man kalder en gedigen samling af solbriller efterhånden. Og jeg knuselsker hvert eneste par jeg ejer. Samlingen består af en overvægt af Burberry solbriller, som tit flankeres på outfitbilleder, og dernæst af Ray-bans.
Denne model jeg har fat i er lidt anderledes end de andre solbriller jeg har. De er stadig med den klassiske aviator-model. De er lidt oversize i størrelsen, men det synes jeg kun er godt. Jeg elsker når brillerne er en smule store.

De er fra Sunglasses shop og kan erhverves her for 730kr 

Indlægget indeholder affiliatelink

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om i går