Sneglen på mit håndled

Must have til ferien

1Herhjemme får jeg brugt meget tid på at lave lister og pakke til ferien som er om en uge og en dag. Jeg går virkelig og tæller ned til at vi kommer ud og rejse. Ikke at det som sådan er tiltrængt nu hvor jeg er på barsel, men det er bare så hyggeligt og spændende at rejse. Oplevelserne, den gode mad og hygge med min lille familie. Jeg slapper aldrig af på ferie, for der er så meget jeg gerne vil nå at se og spise. Så det er skam ikke derfor vi skal afsted.
Nu hvor jeg er på barsel, så har jeg jo masser af muligheder for at gå og planlægge hvad vi skal pakke. Der går næsten sport i det for mig, at pakke så lidt som muligt, men samtidig ikke undvære noget på ferien. Enkle kjoler som er rare at have på og nemme at vaske, de fylder ingenting i kufferten. Solbriller, bikini, håndklæde, solcremen og hatten er en must til stranden. Solhatten og solcremen er også gode til storbyferier, hvor man ikke skal undervurdere alt den sol man kan få på de lange gå ture. Behagelig fodtøj er et must, jeg rejser aldrig med høje hæle, for hvornår får man lige brugt dem? Til opbevaring af kosmetik har jeg en stor toilettaske og til gåturene har jeg en bæltetaske til opbevaring af de vigtigste ting såsom pung og mobil.

// Rayban – Alex // Kjole fra New Look // Bikini fra Nelly // H&M Badehåndklæde // Espadrilles fra Asos // La Roche Posay solcreme //  House Doctor toilettaske // Stråhat fra Asos // Bæltetaske fra Becksøndergaard //

Indlægget indeholder affiliatelinks

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneglen på mit håndled