Ray-ban Alex Rubber

Monochrome

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har I haft en skøn lørdag indtil videre? Vi har haft en af de der meget aktive dage, hvor vi er stået tidligt op, og det betyder altså kl.7 – nogle dage 7:30. Det er nok sent for mange forældre, men vi kan trøste jer med, at Valentin også har sine dage hvor kl.6 er opvågningstidspunktet.
Vi har været på posthuset og hentet en pakke, samt fundet ud af den pakke der var væk, stadig er væk. Så hvis der sidder nogen derude og har sent mig noget, så er det altså pist væk. For postbuddet der har prøvet at aflevere pakken har ikke skrevet hvem afsenderen er. Jeg fik ordnet og købt nogle ting som vi skal have med på ferie, ikke næste uge men næste uge igen. Jubii! Spist frokost og drukket juice hos Joe & the juice. Vasket Valentins barnevogn som var helt beskidt og mudret efter regnvejret i torsdags. Nu sover begge mine drenge og jeg skal lige arbejde med nogle blogindlæg, så tror jeg også at en lur er tiltrængt for mit vedkommende.

Link:
Mit outfit består af Malene Birger “Maggia” taske, der er helt perfekt som pusletaske, briller fra Ray-ban, ny peplum top til 60kr fra Asos, sandaler fra Zara og tørklæde også fra Zara.

Indlægget indeholder affiliatelinks

bloglovin

3 kommentarer

 • Lynn, denne besked har intet med dit indlæg at gøre.
  Men hvis du har lyst til jeg skal “interviewe” dig og fortælle om din blog, så skriv en mail til mig. Jeg har lige startet et “projekt” op som hedder High 5 til en blogger!

  Du kan læse mere om det på min blog:
  mit element

  Tak for din tid, – du velklædte kvinde 🙂
  // Rikke //
  mit element

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Rikke, det vil jeg meget gerne. Jeg vender lige tilbage til dig efter min ferie, når jeg har lidt mere tid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vild med tasken!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ray-ban Alex Rubber