Urban jungle

Lidt om i går

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg lige fik nævnt i går, var jeg til et smykkeevent hos Charlotte Wendes, i hendes butik på Vingårdstræde. Jeg kendte ikke hendes smykker i forvejen, men jeg blev forelsket i de små fine delikate smykker hun sidder og laver i butikken. Alle smykker hun producerer er unika, og håndlavet i ægte guld. Jeg blev blandt andet forelsket i et par små fine øreringe med diamanter, som I kan se her. Alle smykker er helt unikke og har en historie bag, I kan se at hun har et moodboard som hun bliver inspireret af. Vi fik alle et armbånd med hjem. Et tyndt lækkert guld armbånd, min med en lille snegl, som er lavet ud fra en snegl hun fandt i Schweiz. Jeg kan ikke vise jer det endnu, fordi det ligger stadig i butikken. Jeg skal nemlig lige have det afkortet med et led mere, jeg har jo jorden mindste håndled! Jeg glæder mig til at få det hjem, så jeg kan gå med det og ikke mindst vise jer det smukke stykke.

Nu vil jeg smutte til lægen med Valentin, vente på UPS derhjemme og skælde ud på posthuset der har smidt en pakke væk (uden at have skrevet hvem afsenderen er!!!!!!)

bloglovin

1 kommentar

  • Elsker når der er noget bag et design, en lille historie osv. Har selv en usleben diamant ring fra roughdiamonds, og det er mit kæreste eje (af den materielle art self). Elsker unikke smykker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban jungle