Hjemme fra vandlandet

Lately + vinder

16

Der har været gang i den de sidste mange dage, og de næste par dage kommer også til at være fyldt med hygge og events. Jeg startede dagen med at trille Valentin i mødregruppe. Her sad vi i skyggen og børnene tonsede rundt på græsset. Det var virkelig varmt og lummert. Faktisk så meget, at jeg måtte skifte tøj derhjemme, inden jeg skulle til event inden på D’angleterre. Valentin blev bare afleveret til mine forældre, som hyggede med ham. Jeg var i dyreprint, nitter og striber, mine favoritter 😉

15

På D’angleterre præsenterede L’Oreal deres nye hudplejeserie “Skin Perfection” til aldersgruppen 20-40 årige. Eventet var holdt i pinke nuancer og vi blev spist af med stenbidderrogn, laks og macarons skyllet ned med lækker frugtsaft.

17

Her er min lille vandhund da han var i koldtvandsbassinet i Lalandia. Han sagde slet ikke spor til at blive sat i det kolde vand. Han nød bare alle de minutter han var i vandet. Det er en ægte vandhund jeg har fået mig. Det var ikke til at få en rigtig kop kaffe nogle steder derhenne. Vi formåede dog at få en latte ved et springvand og her slog vi lige lejer mens Valentin sov en 2,5 timers lur efter at have været i vandet.

Og så har jeg forresten også fundet en vinder af Braun Beauty kit med epilatormaskine og ansigtsbørsten. Det blev Hue Mai, som har fået en pm på Facebook 🙂

bloglovin

4 kommentarer

 • mette

  Tak for dit svar. Selvfølgelig helt i orden, for den er virkelig også fin. Jeg må holde øje med Trendsales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej Lynn

  Jeg har fulgt din blog igennem lang tid og nyder at kigge ind en gang om dagen. I den forbindelse har jeg set, at du har en HM for Jimmy Choo taske med kædehank. Jeg vil blot tillade mig at spørge, om du er interesseret i at sælge den? PFT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Mette, tak fordi du kigger forbi bloggen dagligt. Jeg sælger desværre ikke tasken, da det er en af favoritterne 🙁 men håber du finder den et andet sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hue

  WHAT?! Jeg vinder ellers ALDRIG noget som helst! Hvor seeeejt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme fra vandlandet