2.pinsedag

En musthave til alle mamas derude

11
10
12

…eller den er også super smart til alle der har brug for et par ledige hænder. For noget tid siden bestilte jeg et cover fra Ebay med kæde på, som jeg kan have hængende som en cross body taske. Når jeg kører med Valentin i hans barnevogn har jeg altid min taske liggende i kurven under vognen. Men jeg kan godt lide at have min mobil på mig, ellers går jeg glip af for mange opkald, sms’er og opdateringer på instagram 😉 Jeg er ikke en jeans pige, så tit har jeg heller ingen lommer i mit tøj. Da jeg så dette cover, som kraftigt er inspireret af Chanel boy tasken, måtte jeg bare have det. Jeg fik det stukket det i hånden af mit postbud i da, da jeg stod på gaden og var på vej ud med Valentin. Han råbte efter mig ved mit navn, måske jeg får lidt for meget pakkepost, når man er på fornavn med både postbuddet og pakkeposten. Han fik da også lige knyttet en kommentar om, at jeg ikke var meget hjemme for tiden, for han var da godt nok gået forgæves mange gange med pakker. Stakkels postbud, det må værre nitte-ruten når man har en webshopaholic og blogger på ruten.

Anyway, coveret jeg har er til en iPhone 4s, men er sikker på at den nok også fås til 5s, hvis I bare søger “iphone cover with chain” på ebay. Mit koster 50kr og kan købes lige her.

bloglovin

4 kommentarer

 • Henri

  Er coveret lukket, så man kan ha kort og lign. der i, eller er der bare et bagside cover? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det er kun et bagside cover. Det andet ville have været praktisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mon det også fås til Android?
  – Det er rigtig smart og måske det kunne være en god gestus at give postmanden en lille kold drik her i sommervarmen når nu I er på fornavn (hihi) 🙂

  // Rikke //
  Mit element
  (tidligere Cupcake-stylisten)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Mon ikke det gør 😉 hehe ja næste gang jeg er hjemme stikker jeg ham en kold drik!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2.pinsedag