Glædelig mors dag

Turen går til….

budapest2

budapest 1

Ja, så er ferien bestilt. For noget tid siden havde jeg jo bedt jer om gode tips til en krydstogtsferie, men den plan er røget lidt i vasken. Vi skulle have været afsted med mine forældre og min lillebror. Der kom lige nogle ting i vejen, så den plan er udskudt. I stedet for tager vi to uger til Ungarn i Juli, hvor J’s forældre skal være i en måned, samt hans søskende skal også derned. De kører men vi flyver derhen. Jeg kan ikke lige overskue at køre i bil i så mange timer med en baby på 10 måneder. Vi tager flyveren og flyver til Budapest hvor vi skal være i 3 dage og derefter har vi lejet en bil og kører to timer til et sted der hedder Tiszafüred. Her ligger der en campingplads, hvor J som yngre har camperet utallige af gange. Vi har lejet en lejlighed lige overfor stedet, så vi er tæt på J’s forældre og hans søskende. Det er faktisk første gang vi er ude og rejse i udlandet med mine svigerforældre, det skal nok blive så hyggeligt. Jeg har aldrig før været i Ungarn, men hørt rigtige mange barndomshistorier derfra. Nu er det tid til at vise Valentin stedet, J var nemlig også omtrent den alder, da han første gang var der. Udover det har de ingen tilknytning dertil, de har bare været på ferie derhenne mange gange. Har I tips til Budapest? Jeg ved at der er rigtige mange muligheder for at hoppe i termalske bade, som jeg glæder mig til og at der er gullasch for alle pengene. Begge noget som jeg elsker!

budapest3
Vi har booket en suite på hotellet “Queens Court Hotel” som vi i alt skal være på i 6 nætter. Vi tager nemlig også lige 3 nætter inden vil flyver hjem igen. Det er et virkelig lækkert hotel med swimmingpool, spa og træningscenter.
Fordelen ved at bo på en suite er at rummene er opdelt, og der er et minikøkken, badeværelse med vaskemaskine og balkon. Så praktisk når vi skal rejse med et lille barn, som nok sover før os. Så har vi muligheden for at sidde på balkonen eller i et andet værelse og få lidt voksentid. Vaskemaskine er jo bare altid rart på en ferie, så undgår vi at skulle tage alt for meget tøj med. Det kan jo bare vaskes undervejs.

bloglovin

6 kommentarer

 • Jeg har nogle Budapest indlæg på min blog (fra maj 2013), og jeg rejste dengang med min mand samt mine forældre.
  Vi var der i en forlænget weekend og jeg synes byen er så hyggelig. tilpas med shopping (+shoppingcentre) og tilmed en spændende historie hvor man har mulighed for at se mange flotte seværdigheder.

  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  Ih hvor kan du glæde dig! Jeg var der for først gang, her i marts. Jeg vil helt klart anbefale, et besøg hos Bock Bisztró! Det er en Bib gourmand restaurant, med den lækreste mad til næsten igen penge. Min kæreste og jeg fik forret, hovedret og en flaske vin for omkring 500 kr. Forkælelse til en fair pris 🙂 God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg googlede lige restauranten og den ligger lige overfor vores hotel. Så den skal vi helt klart prøve 🙂 tak for tip.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  GLÆD dig til Budapest. Jeg bor her og det er den mest fantastiske by!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Sejt, du må endelig komme med nogle tips hvis du har nogle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig mors dag