Sol & strand

Tillykke til mig

congo

Oh yes, så bliver jeg et helt år ældre i dag. Det kommer jo bag på mig hvert år. I år fylder jeg 28 år, nu er der kun 2 år tilbage før jeg runder de 30! Sjovt, for i år har jeg det helt fint med at fylde et år mere, sidste år havde jeg dyb krise. Jeg var højgravid, skulle forlade mit job – jeg stod og skulle ind i en ukendt fremtid. Som 28 årig føler jeg mig meget tilfreds og glad for hvor jeg er henne i mit liv. Jeg har den sødeste lille dreng, den kærligste kæreste og en sød familie. Jeg kunne ikke ønske mig mere.
Js gave til mig var en god middag og hygge. Så jeg blev fejret i lørdags, hvor jeg blev inviteret på middag på restaurant Congo på St. Kongensgade. Det var formiddabelt mad! Vi valgte de små retter, hvor vi hver valgte tre. Jeg fik stenbidderrogn, kalvetatar og mørbrad og bobler til maden. Så lækkert! Selve restauranten har en god atmosfære, der er mørkt, god betjening og ligger lidt gemt af vejen – meget New york-ish.

I dag skal jeg ikke fejres som sådan, det er jeg vist blevet for gammel til. Jeg får besøg af en veninde og senere skal jeg spise hos mine forældre, der har tilberedt min livret, nemlig skaldyr.

bloglovin

6 kommentarer

 • Åh, jamen et meget forsinket til lykke herfra min egen babyboble! Der er ikke megen computertid her, så jeg har desværre ikke opdaget det før nu. Håber du havde en god dag. Det så sådan ud på billederne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tak Beam, helt forståeligt 😉 Jeg kender jo til at det med babyboblen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Tillykke med fødselsdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvad skal du efter endt barsel, – har du fundet nyt job?
  Er bare nysgerrig 😉
  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg har ikke fundet noget endnu, men har heller ikke været flittig med søgningen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol & strand