Essie gel og status på mellemnavnet

Swing perleøreringe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noget tid siden bestilte jeg et par flotte perleøringe hjem fra Asos. Jeg synes trenden med dobbelt perle er så flot, men det er måske lige mange penge nok at smide efter Diors perleøringe. Jeg lovede at tippe når de her øreringe var tilbage på Asos’ webshop. De blev nemlig udsolgt på ingen tid. Så derfor har jeg ventet virkelig længe med at tippe. De er tilbage nu, men kun i en sart lyserød farve. De fås her for 50kr. Dem jeg har i hvid er udsolgt, men nu får I lige linket til dem. Så kan I selv holde øje med dem. Find linket her.
Mine solbriller er også ret så nye og fra Burberry.

Indlægget indeholder affiliatelinks

bloglovin

3 kommentarer

 • Ih, de er fine! Dem må jeg hellere holde øje med…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh kære Lynn, fortæl mig gerne hvis du nogensinde bliver træt af alle dine maaangee flotte Burberry solbriller. jeg ville gerne være aftageren af nogle 🙂

  God weekend til dig og dine drenge 🙂
  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Tusinde tak, Rikke, og I lige måde. Jeg skal nok have dig i tankerne, hvis solbrillerne en dag ikke længere skal være hos mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie gel og status på mellemnavnet