Jeg sætter min hat som jeg vil

Spaweekend

 photo Spa.png

^billeder fra Barcelona i 2013^

Lige nu sidder jeg og drømmer om en spa weekend, en forlænget weekend med kæresten min og med lille Valentin. Omend en spa weekend måske ikke er helt oplagt for et lille barn. Det er så dejligt, at kunne trække stikket ud bare i nogle dage, gemme mobilen væk og bare være sammen med de få mennesker man holder af. Sidst vi var af sted på noget der lignede en spa weekend, var da vi var i Barcelona. Der var det med Valentin i maven. Det var en så skøn ferie, selvom kæresten var syg under turen. Jeg lurer lidt på om vi skal bestille en forlænget weekend på det renommeret Ystad saltsjøbad som jeg har læst om så mange steder især i blogland. Det ligger i Skåne, tæt på Danmark men alligevel virker det som en tur til New Port. Vi har lige to ferie foran os, en tur til Lalandia i næste uge med hele svigerfamilien og en tur til Ungarn i sommerferien. Så hvis vi skulle booke et ophold på Ystad Saltsjøbad, skulle det være en kærestetur bare i to dage. Det lader til at være et så lækkert strandhotel med udendørs og indendørs swimmingpool, restauranter, wellness og smuk natur. Heldigvis er jeg ikke den eneste i husstanden som elsker at rejse og at trække stikket ud, J er lige så stor fan af det. Der findes mange spa muligheder både i Danmark og udlandet, men dette virker som noget for mig. Jeg fandt opholdet på www.hotelspecials.dk, som også tilbyder rejser til mange andre steder.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sætter min hat som jeg vil