Dagens // lørdag aften

Sol & strand

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går tog vi en tur i det gode vejr, eller helt godt var det faktisk heller ikke. Lige da vi kom ud af døren begyndte det at dryppe ned og vi stod og vaklede mellem at gå hjem igen eller bare tage afsted. Det blev heldigvis det sidstnævnte. Vi tog på Bakken eftersom det er virkelig mange år siden vi har været derude. Selve gåturen i Dyrehaven er bare så hyggelig men Valentin sov på vejen derhen. Vi måtte faktisk vække ham på Bakken efter han havde sovet i længere tid. Han gik jo glip af al det sjove, men hos sov fra skrigende mennesker og larmende forlystelser. Da han så vågnede var han mere end begejstret for det han så. Der var ret mange mennesker derhenne. På vejen hjem tog vi lige turen forbi Bellevue strand hvor Valentin for første gang fik sand under sine fødder. Han synes det var noget af det sjoveste at prøve. Og ville slet ikke derfra. Vandet var så hammerkoldt, så det blev han lige fritaget for, men jeg fik dyppet mine tæer. Det skal blive lidt varmere før jeg hopper helt i.
Valentins shorts er fra H&M, solhat fra Wheat, T-shirt fra Norlie og Cardigan fra Benetton.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens // lørdag aften