Snyd dig brun

Små glimt af hverdagen

små glimte

Åh jeg mangler da bare min personlige fotograf i disse dage. Han arbejder nemlig på højtryk med en masse projekter på arbejdet og udenfor. Så jeg ser knap nok skyggen af ham. Heldigvis har vi en forlænget weekend i sigte, som vi kommer til at tilbringe sammen. Dog ikke sammen med lille Valentin. Derfor får I altså også billeder fra mobilen, som er små glimt af min hverdag og det jeg går og laver for tiden. Lige pt er der ret mange hyggelige events, og dem nyder jeg i stor stil. Det er altså bare rart her i barslen at der er noget at tage sig til, noget der ikke drejer sig om babyer! Jeg mæsker mig i lækre retter og kigger på flotte varer. De små lammeskindsko er fra mærket Shepherd, dem kunne jeg godt tænke mig, at Valentin fik et par af til vinter. Han er derimod blevet testperson for Samsungs børnetablet. Den har en masse forudindstillet apps på den, men det kommer jeg lidt nærmere ind på senere. En anden ting, som mor og far kan nyde er Cherry Heering, som var så rare at stille en lille drinkskit foran vores dør. Det er altså lidt luksus i hverdagen at få serveret drinks lige til døren! Mere af det, tak!

Nu vil jeg få pakket, så vi kan komme afsted til Jylland i morgen.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snyd dig brun