Braun beauty kit give away

Klassisk outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 17

Så er vi snart på vej til vandland med Valentin. Bilen er pakket med en masse grej, og jeg vil bare pointere, at jeg er glad for, at vi ikke skal på bilferie. Jeg tror da vist nok, at det vil blive et problem for os at pakke den lille bil vi har.
Jeg har fundet et klassisk og gammelt outfit frem fra skabet. Jeg tror alle dele har rigtig mange år på bagen, og vi taler om minimum tre år. Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg rigtig god til at gemme mit tøj og mine favoritter, faktisk lidt for god til det. Men jeg må vist også snart købe en stand på et tøj loppemarked, jeg har så meget jeg skal af med. Det her tøj er i hvert fald dejligt at sidde lidt længe i en bil i, og så kan jeg sagtens stadig tumle rundt med Valentin i det.

Jakken er fra Zara, nederdel fra Gina Tricot, Top fra Vila, Solbriller fra Burberry

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braun beauty kit give away