Tillykke til mig

Braun beauty kit give away

10

Skal vi ikke lige skyde den forlænget weekend afsted med en give away? Jeg går ud fra der er mange af jer, der har tvunget fri i morgen? Det har J i hvert fald, så vi er inviteret i Lalandia med hele svigerfamilien, det må være et paradis for de små poder. Og måske knap så meget for forældrene 😉
Anyway, jeg fik for noget tid siden et Braun Beauty kit ind af døren til test, og den skal I selvfølgelig også have lov til at teste. Jeg skrev allerede lidt om massagenbørsten her. Og jeg er stadig så glad for den og epileringsmaskine, selvom det gør nas første gang man bruger den. En lille beskrivelse af maskinerne:

Epilering
Nær-greb-teknologi med 40 pincetter fjerner hår som til og med er så korte som 0,5 mm, og med et højfrekvent massagesystem som aktivt stimulerer din hud og hjælper dig med at få en ekstra mild epilering. Med et svingbart hoved som smidigt anpasser sig efter din krops konturer og SmartLight som viser selv de fineste hår gør din epilering enkel og smidig.

Peeling
Peeling-børsten har mere end 3000 mikrovibrationer per minut så din hud afstødes 4 gange så effektivt sammenlignet med en manuel behandling. 10.000 fine børster tager varsomt bort døde hudceller og stimulerer celle fornyelsen i hudens overflade – plej din hud med denne fantastiske peeling.

Give away:
Betingelserne for at deltage er rimelig enkel. Alt I skal gøre, er at følge bloggens Facebook side – og efterlade en kommentar til give away statussen derinde, så jeg kan se jeres navne og dermed også kontakte jer, hvis I er den heldige vinder. Der bliver fundet en vinder på mandag.

bloglovin

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke til mig