Konfirmation

Beauty rutine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lige nu er jeg ved at teste et beautykit fra Braun. I den beautykit er der en epileringsmaskine med tilhørende masseringsbørstehoved og denne massage-børste til ansigtet. Jeg tester pt begge dele, men vil lige dele lidt om massagebørsten som følger med. Den minder lidt om en Clarisonic og har samme funktion. Den gør virkelig underværker for huden, eftersom dens blide børster skrubber huden nænsomt. Jeg bruger min peelingcreme fra Rønsbol på huden og kører maskinen henover ansigtet. Det virker faktisk langt mere effektivt, end at stå og massere med hånden. Jeg fik endda ros for min hud den aften jeg havde brugt den. J synes at min hud strålede, og det var helt uden at han vidste, at jeg havde brugt maskinen. Thumbs up herfra for den. I kan læse mere om den her. Det her er egentlig lidt af en teaser, der kommer nemlig snart en konkurrence på bloggen hvor du kan vinde hele Braun Beautykit, som har en værdi af 2.000kr.

Nu vil jeg lige fodre Valentin af med hans morgengrød og så vil vi bevæge os ud mod mødregruppen. Kan I have en god dag!

bloglovin

2 kommentarer

 • Mathilde G

  Hvor ofte bruger du massagebørsten? Er det en der skal bruges dagligt, ugentligt eller noget helt tredje? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det kommer nok lidt an på ens hud, men jeg vil tro at den skal bruges omkring 2-3 gange om ugen. Det gør jeg i hvert fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmation