La Roche posay

Want // afslappet look

relax

// Satinbukser- HM // Glimmer cardigan – Norlie // Birkenstock – Asos // Shopper i ruskind – Zara //

Jeg nåede slet ikke bloggen i går fordi jeg fik så travlt med alt muligt andet. Valentin og jeg gik ud og mødtes med far efter han fik fri, her fik vi os lidt kaffe på en fortovscafe for så at mødes med venner og tage lidt at drikke på Nyhavn. Vejret var jo strålende, så vi nød de mange timer udendørs. Efter 5 timer ude i det frie, gik vi hjem og lavede aftensmad, fik puttet Valentin og gik kolde på sofaen inden klokken blev 10. Det er nye tider med et lille barn.

Lige nu glæder jeg mig til at det bliver endnu varmere, så jeg kan hoppe i et afslappet look med behagelige sandaler på fødderne, et af de mange par satinbukser jeg fik erhvervet mig under sidste sommers graviditet, en lækker cardigan og en stor shopper der kan have både mit og Valentins grej. Med rabatkoden 1605 er der 30% rabat på H&Ms varer, gælder frem til d.27/4.

Indeholder affiliatelinks 

bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

La Roche posay