Want // afslappet look

SAKURA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS<br /> DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgen, har I sovet godt? Jeg er helt høj på endorfiner af så meget sol. I nat har jeg sovet så godt, helt i modsætning til forrige nat hvor jeg fik tre timers søvn. Det var ikke pga. Valentin, han sov som en sten hele natten. På få timers søvn startede vi dagen blidt ud, og hyggede hele morgen. Derefter pakkede vi Valentin ned i barnevognen og gik ud til Langelinien. Vi købte en pizza på vejen ved Kronprinsessegade og spiste den ved vandet. Det var helt uden at vide det, at der var Sakura festival ved Langelinie men efter at have mødt adskillige Pokeman og Manga figurer kunne vi godt regne den ud. Der var pakket med mennesker, så hyggeligt men også trængt, når vi nu slæber rundt på barnevognen.

I dag har vi ikke rigtig de store planer, andet end at spise middag hos mine forældre. Måske lidt vasketøj og andet skal ordnes inden vi begynder på en ny uge. Kan I have en smuk søndag!

bloglovin

5 kommentarer

 • kristine

  hvor er jakken fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Tak for hurtigt svar. Dejligt hvis du vil tippe om øreringene, når de kommer igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej. Hvor er dine øreringe og solbriller fine. Hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Øreringene er fra Asos, de er udsolgt pt. Men jeg laver et indlæg med dem når de kommer online igen 🙂 Solbrillerne er fra Burberry – deres efterår/vinter kollektion.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Want // afslappet look