SAKURA

Happy feet

2
3

Jeg tror mine fødder bliver så glade for mig. De sko som jeg har overvejet længe, har været et par bio-sandaler. Efter at have set dem så mange steder og fundet ud af at jeg ikke kan leve uden dem, så klikkede jeg dem hjem. Det er måske nok meget at sige, at jeg ikke kan leve uden dem. Men jeg tror altså jeg vil blive så glade for dem her til sommer. Det er jo som at have sutsko på udendørs! Jeg kommer nok helt sikkert til at tilbringe sommeren i dem. Selv J synes de var pæne, troede ellers de var en ultimativ man repeller.
Dem fra Birkenstock som jeg linkede til i et tidligere indlæg er også meget fine, men jeg har valgt de her fra Zara i stedet for. De er fra deres børneafdeling og koster kun 299kr. De er af ægte læder 🙂

bloglovin

4 kommentarer

 • Heidi

  Tak for tippet med Zaras børneafdeling!! Det er modtaget med GLÆDE af en med ligeså små fødder :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det var da så lidt! De har virkelig mange fine ting, især sko til os med små fødder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Dem har jeg også kigget på. Så dem må jeg hellere købe når de er gode. Hvordan med størrelsen. Er begyndt at købe en del fra Zara kids efter du har skrevet om det. Dejligt med billige sandaler- til moren vel at mærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Størrelsen er meget true to size, jeg bruger str.35 i sandaler og de her er også købt i den størrelse. Zara kids er bare genialt! Især til mig med små fødder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAKURA