Alt for meget tøj

Dumheder og biosandaler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgen! Har I sovet godt? Jeg har haft en skøn nat, dog med umanerlige mange drømme. Det kørte bare rundt i hovedet på mig. Måske fordi der skal ske så meget denne måned. Det er lige om at holde hovedet oppe. Alt kan vel lykkedes, hvis man bare planlægger lidt forud. Vi fik bestilt vores sommerferie billetter i aftes, men træt og dum som jeg var glemte jeg jo at skrive mit mellemnavn på. Jeg bruger det næsten aldrig, men det står på mit pas! Så nu skal jeg have det ændret på hjemmesiden, og kan se frem til et gebyr på 640kr. Arh hvor min distræthed altså ærgrer mig grusomt lige nu.
Anyhow mit outfit er fra mandag hvor jeg havde mine skønne bio sandaler på. Og så fik jeg luftet mine bukser som jeg købte da jeg var gravid. De er fra Mango og så behagelige!
Kan I have det, jeg skal ringe til rejsebureauet og til rytmik & babysign med Valentin.

bloglovin

16 kommentarer

 • Mai

  Jeg rejste til Filippinerne for 2 uger siden, og var igennem 3 forskellige lufthavne 6 gange – heriblandt London og Hongkong, som ellers skulle siges at være rigtig strenge. På min billet stod der også kun mit for- og efternavn, men i mit nye pas var også mit mellemnavn med – og de sagde intet til det. Jeg ringede inden da til rejseselskabet, og spurgte hvor sikkert det var at satse på de ikke sagde noget, og vedkommende fra rejseselskabet fortalte mig, at hun aldrig havde været ude for det, når det kun var et mellemnavn. Det havde været en anden sag, hvis du helt havde skiftet efternavn, for så ville den være gal. Jeg skulle nemlig også betale 1200 kr. for at skifte navn på billetten, og det havde jeg godt nok ikke tænkt mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Mai, det er godt at høre. Jeg har også lige forhørt mig med rejsebureauet og de siger at det er helt fint at mellemnavnet ikke står på. De havde endda fjernet det hos Valentin, fordi det ellers blev for langt til billetten. Så nu kan jeg ånde lettet op for ikke at skulle betale gebyr for min lille svipser 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Hvor er de flotte solbriller fra? Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana P

  Hej lynn
  Helt præcis det samme skete for mig sidste år med easyjet. Der stod også på deres hjemmeside at man skulle betale for at ændre. Så ringede jeg til det, hvor jeg så fik det gratis ændret de sagde faktisk intet om pengene..
  Håber måske det også kunne ske for dig!!! Ps. Din jeres ser så cute ud
  Kærlig hilsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Diana,
   jeg håber også det samme sker for mig, for det er bare så sure penge for en “lille” upser. Og tak, vi synes nu også han ser cute ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Jeg er vild med dine sandaler 🙂 er det Birkenstock? har du evt et link til dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor trals, min sad i mange år med vores pas når han bestilte, for så stemte det overens 🙂 Men det er godt du ændre det nu, så burde der ikke være noget bøvl når I rejser.

  Jeg er vild med dine bukser, de ser virkelig også behagelige ud 🙂
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det burde jeg også have gjordt. Jeg plejer ellers aldrig at glemme det. Så kan jeg lære at ikke at bestille billetter når jeg er træt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kan det virkelig være rigtigt, at du skal betale så meget for en smutter? Én ting er at ændre sine billetter til et andet navn (til en anden person), men det er jo bare dit mellemnavn der smuttede? Det lyder da helt forrykt. Mine forældre havde stavet deres vens mellemnavn forkert på en flybillet, og det kostede ikke at ændre stavelsen. Det er vel nogenlunde det samme scenarie her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg har bestilt mine billetter gennem Norwegian, og tror meget gerne de vil kompensere deres billige billetter med en masse gebyrer 🙂 Nu har jeg sendt en anmodning afsted, så må vi se, om de kræver noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Runa

  Jeg har også et mellemnavn som står på passet som jeg ikke bruger og skriver det heller aldrig på flybilletterne – der er ALDRIG sket noget, er aldrig blevet stoppet og har altid fået lov til at flyve alligevel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Jeg tør næsten ikke satse på det 🙂 Tror nu heller ikke at der sker noget, men jeg frygter bare, at den dag jeg skal flyve, så sidder der en emsig en bag disken. Det vil bare være typisk mit held 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, sådan noget er bare irriterende! Første gang jeg skulle ud at rejse med mit arbejde, efter jeg var blevet gift, bestilte sekretæren også bare billetter i mit nye navn, uden at spørge om jeg havde skiftet pas også. Det kostede mig et nyt pas. Anden gang jeg skulle rejse med job, blev billetterne så bestilt i mit gamle navn. Op ad bakke altså! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt for meget tøj