Happy feet

Alt for meget tøj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er et bedre billede af hvad jeg havde på i søndags. Det var jo rygende varmt efter en længere gåtur. Ikke lige det jeg havde tænkt da jeg tog ovenstående outfit på. Jakken røg da også af efter noget tid. Jeg har lidt fundet glæden ved min Stella McCartney taske igen, fordi jeg nu kan bruge den som cross over – det kunne jeg ikke med vinterjakken på. Den er nemlig også lidt tung at bære rundt på med kæderne, rimelig upraktisk når jeg også skal bære rundt på lillemanden til tider.

Senere i dag har jeg en cafe aftale med en veninde jeg ikke har set i alt for lang tid, men først skal vi lige en smut forbi Ferm living lagersalg. Har hørt det skulle være proppet med mennesker. Nu ser vi om det overhovedet er muligt for os at komme ind med barnevognen 🙂

Solbriller – Burberry // Taske – Stella McCartney // Sko – Pull & Bear // Jeans – Sparkz

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy feet