Pailletkjole

Timeout til mommy

1

I går fik jeg den fine mulighed for at få en behandling med Nioxin produkter. Nioxin er et produkt der er velegnet til at give tykkere og fyldigere hård. Det er især egnet til nybagte mødre som tit går igennem et voldsomt hårtab efter graviditeten. Jeg har selv været meget plaget af det de sidste par måneder. Jeg har kunne hive store totter af hår ud efter hver hårvask. Det er voldsomt ubehageligt, at se sit hår ryge ud på den måde. Jeg vil jo meget gerne bevare mit tykke hår.
Nioxin lover, at det er muligt at genskabe meget af tykkelsen i håret igen. Det går ind i hovedbunden og renser ud af de urenheder som tilstopper porerne og dermed hårenes mulighed for at gro. Det var skønt at sidde der i en times tid at blive masseret, vasket og føntørret. Jeg blev behandlet med de produkter der er egnet til min hårtype og har også fået det med hjem, så jeg kan bruge behandlingen i 30 dage i træk. Det anbefales der, for at få de synligste resultater. Produkterne kan købes hos en del frisører rundt om i landet, de rådgiver også i hvilke program der er egnet til ens hår. Der findes nemlig 6 forskellige alt efter hvilke hårtype man har.

bloglovin

6 kommentarer

 • Anna

  Øv, at du taber dit hård. Havde samme problem, men nu er det heldigvis ved at vokse ud.
  Det er super ubehageligt at tabe sit hår, og man vel jo gøre nærmest hvad som helst. I min desperation blev jeg lokket til at købe både Nioxin og andet. Frisøren sagde at jeg kunne få mine penge tilbage hvis jeg ikke var tilfreds. det var jeg slet ikke. Jeg tabte mere hår under hårvask med Nioxin end med mine almindelige hårprodukter. Men pludselig kunne jeg ikke få mine penge tilbage alligevel…
  Vil bare lige dele mine erfaringer, da jeg selv oplevede, at jeg var super sårbar og var villig til at købe hvad som helst, da jeg tabte håret.
  Men håber selvfølgelig at du og andre får bedre erfaringer med Nioxin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det var da en ret ærgerlig oplevelse du havde med produktet. Jeg håber da ikke, at det har samme effekt på mit hår 🙁 Har du prøvet at skrive til Wella omkring det, det kan være de vil give dig pengene tilbage?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvad koster sådan noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pailletkjole