Valentins forår/sommergarderobe

Fødselsdag i går

reima1

I går var Valentin og jeg til fejring af Reimas 70 års fødselsdag. Det var tophyggeligt og lige i børnehøjde. Sidst jeg var til et event med Reima var jeg højgravid, i går stod jeg med et barn der er 6 ½ måned gammel. Hvor vildt er det lige, at tiden bare flyver afsted. Valentin var super nysgerrig og selvom han ikke lige var gammel nok til legene, synes han det var morsomt at lege med balloner og kigge på de andre børn. Især Emilies Saxo var han vild efter at pille ved 🙂
Tænk det endnu en gang er blevet weekend, i morgen har J og jeg en date dag og aften. Vi har ikke været alene en hel dag og aften siden Valentin er blevet født. Vi har haft mange små dates der har varet 3-4 timer, for længere kunne jeg ikke være væk når jeg ammede. Nu er jeg stoppet med det, hvilket betyder lidt friere tøjler. Så Valentin skal hygge med Mormor og Morfar i morgen mens Mor og Far skal hygge.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentins forår/sommergarderobe