Fødselsdag i går

Et lille hej inden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
3

Hola, jeg vil lige tjekke ind med et outfit billede inden jeg drøner på date med kærestemanden. Jeg glæder mig vældig meget, det er så tiltrængt! Vi har bestilt bord på Sticks & Sushi i Tivoli hotellet – der er nemlig så tophyggeligt. Glæder mig så meget til at mæske mig i deres lækkerier.
Vi har lige afleveret Valentin, jeg er nu ret glad for, at han ikke skal være hjemme i dag. De har nemlig valgt at opstille et liveband lige ude foran vores lejlighed i anledning af halvmarathon. Det larmer virkelig en del 🙂 men hep hep til dem der skal løbe i dag, gid det var mig der var så sej til løb!

5

Jakke – H&M // Bluse – Zara // Nederdel – Gina Tricot // Sko – Pull & Bear // Solbriller – Burberry // Taske – Calvin Klein

bloglovin

1 kommentar

  • Camilla - Cfashion

    Meget godt planlagt at lille V ikke skulle passe derhjemme 😉
    /Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i går