Sommerferie planlægning

Date i går og familiedag i dag

3
1

Vi havde sådan en hyggelig dag i går med god mad og betjening på Sticks & Sushi i Tivoli hotellet. Maden er som altid så lækkert og friskt, vi trillede derfra af mæthed. Vi gik lige ind på Fisketorvet, købte en kaffe på McD (som faktisk er ret så god, og til halvdelen af Café priser) og gik hele vejen hjem langs vandet i det gode vejr. På vejen fik vi også lige heppet lidt på Marathon løberne. Eftersom vi havde en hel dag og aften for os, var det faktisk ret svært for os at finde på noget at lave. Man (vi) bliver jo helt rastløse når ikke vi har Valentin derhjemme. Det endte med en flaske rosé og sæson 3 af New girl i sengen. Det var dejlig afslappende.

I dag har vi været i Ikea og Toys r us sammen med resten af familien Danmark. Der var utrolig mange mennesker. Og vi fik også fyldt bilen med legetøj og opbevaringskasser. Så nu er Valentin en masse larmende legetøjet og et kuglebad rigere. Hvad man ikke gør for sit barn.

2

bloglovin

2 kommentarer

 • Ida

  Ja, man kan blive frygteligt rastløs, når de små pludselig er fraværende. Sommetider tager jeg mig selv i at savne hende en lille smule, når hun tager en rigtig lang lur, det er skørt 😉 Men det lyder nu rart med sushi og tid til at flade ud i sengen. Jeg tror også, vi snart skal prøve at få hende passet for første gang, og så vil vi i biffen og se Grand Budapest Hotel. Det er en blanding af glæde og frygt, synes altså at det er lidt stort og skræmmende… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det kender jeg godt, når de ikke sover, vil man gerne at de tager en lur. Men når de så sover for længe, vil man gerne vække dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie planlægning