15 % rabat på udsalgsvarer hos Asos

Vores lille Valentin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glædelig Valentins dag! Det er slet ikke noget vi fejrer, eller går op….det proklamerer J i hvert fald. Måske han siger det for at undgå, at skulle købe noget til mig? Haha!
Anyways, vi har jo selv en lille Valentin i huset nu, og det er mere end en god anledning til at fejre dagen. Vi fejrer vores kærlighed til vores lille søn.
Jeg tænkte det måske var en hyggelig lille ting, lige at fortælle hvorfor vi valgte navnet, Valentin. Vi havde gået i meget lang tid uden at vide, hvad vi skulle kalde vores lille søn. Hvis det var blevet en pige, havde vi en lang liste med navne til hende. Jeg havde også fundet en masse drengenavne, som J ikke var helt tilfreds med. Vi havde mange kriterier til navnet bla at det ikke var for svært at stave, heller ikke at udtale, gerne internationalt, have en god betydning og at der ikke var for mange med samme navn. For mange år siden havde vi navnet Storm, men det gik hen og blev al for populært til at vi ville kalde vores søn det (Der er 1388 der hedder Storm i Danmark). Så en aften da jeg sad og browsede nettet igennem, mens jeg var gravid, faldt jeg over navnet, Valentin. Jeg foreslog det for J, som med det samme sagde god for det. Det eneste navn som vi faktisk begge med det samme var enige i, uden at tænke over det overhovedet. Jeg slog det op på Danmarks statistik, og der er kun 294 i 2014 der hedder Valentin til fornavn.

Valentin betyder sund og rask og stammer fra Valentinus, som er en helgen. Valentin en skytshelgen for kærestefolket, også derfor man fejrer Valentins dag. Han viede kærestepar i al hemmelighed, da kejserende Claudius forbød ægteskaber.
Kan i have en god Valentins dag, vi vil gå ind og kysse lidt ekstra på vores egen lille Valentin.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 % rabat på udsalgsvarer hos Asos