Opskrift // olivenbrød med timian

Det handler om at nå det hele

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et råd jeg fik af mange under graviditeten var, husk at sove mens baby sover. Den har jeg vist slet ikke taget til mig. Jeg kan sove maks en lur om dagen, nogle gange slet ingen. Min krop arbejder under konstant stressmoment når der er dagslys. Der er så mange ting jeg gerne vil nå, når det er lyst og når jeg er vågen. Det er noget som at gøre rent, rydde op, lakere negle, blogge, gå lange tur med lillemanden, bad…you name it! Hvis ikke jeg får gjort de ting, så har jeg det skidt. Og har det faktisk værre end hvis jeg var i søvnunderskud.
Så nu sidder jeg og udnytter tiden i fulde mens Valentin lige forlænger sin søvn med nogle timer. Han sover nemlig pt meget dårligt om natten. Jeg har lakeret negle, drikker te og blogger lige nu i skrivende stund. Håber ikke han vågner, så har jeg da et seriøst problem med negle der ikke er tørre endnu 😉 Senere har jeg planlagt en eftermiddags gåtur med ham, solen må altså gerne skinne på det tidspunkt. Oh yes, det var lidt om en mor på barsel 🙂 Kan I have en god dag!

Kappe – Pieces // Jakke – Zara // Taske – Mulberry // Solbriller – Burberry // Støvler – Zara // Tørklæde – Zara

bloglovin

7 kommentarer

 • Frida

  Jeg tror det er en myte, at barsel skule være lutter lagkage og speltbollebagning. Der er da mange gode ting ved det, f.eks. at være sammen med sit barn! Men bare det, at blive revet ud af ens daglige rutine med arbejde, studie, eller tid til sig selv, er da super hårdt! Ligsom dem der mister deres job, og går ned med stress, fordi de mister den kontrol og ro, som faste rutiner giver. Og selvom et barn skal bruge de 3 R’er (Ro, Regelmæssighed, Renlighed), så er regelmæssigheden sjædent tilstede, når de vågner om natten. Det gælder om at væe effektiv, når barnet endelig sover, og tage imod hjælp fra familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Lige præcis – det er nemlig en myte, og man kan først sætte sig ind i det, når man har afprøvet det. Udefra ser det meget harmonisk og idyllisk ud, når man går rundt i barnevogn med en kaffe og sovende baby. Det er bare så langt fra alle timer der ser sådan ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg har en søn på 11 uger og jeg sover heller ikke om dagen, det var lige i starten, syntes faktisk slet ikk at det at være mor er som andre beskriver for en eller graviditeten. Vil også gerne nå alle mulige ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frida

   Jeg tror, at når andre beskriver barsel, så vil de gerne fremstå som “gode mødre” med overskud. Men jeg tror, at alle har prøvet at have tudeture og nedtur under barslen. At blive mor er et 24-timers arbejde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Nej, det er bestemt ikke som folk siger det er. Det er selvfølgelig en kæmpe glæde, men også vældig hårdt for hele familien at få en lille ny.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nåede aldrig nået når Guldklumpen sov, der var altid noget der vækkede ham 🙁 Det var så hårdt! Vi fik fat i en skråstol, så kom han med i bad, ellers kom jeg det først om eftermiddagen…
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det kender jeg alt for godt. Det er også derfor jeg er total tornado, når først han tager sig en lur. Alt skal nåes indenfor alt for kort tid 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift // olivenbrød med timian