Det handler om at nå det hele

At the moment

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg glæder mig til at teste ovenstående produkter, som jeg fik med hjem fra et Event med Oral B hos Amazing Space. Cremen skulle virke vidunder på fugttørstende hud. Den har vundet flere priser! Jeg fik allerede en lille smagsprøve på det under en ansigtsbehandling, så jeg glæder mig til at teste videre på den. Udover det er guf for huden, så er det jo også så pænt at kigge på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I søndags var jeg på besøg i Timm Vladimirs køkken i Valby, det var Nikon der inviterede på fotosjov. Han er en mand der har stor passion for både madlavning og fotografi. Det var inspirerende og lærerigt, at få tips fra ham. Man kan forresten købe kurser hos ham til madlavning også fotografi, hvis det er det man lyster 🙂

3

For at blive lidt længere i madkategorien, så er denne yndlingskombinationen for tiden. Avocado og serrano skinke drysset med friskkværnet peber på rugbrød med masser af kerner. Det er en rigtig god og sund kombination.

bloglovin

2 kommentarer

 • Helle

  Lækre sager du har fået. 🙂 Jeg tænkte på om du kommer med en anmeldelse af dem? Synes nemlig at du tidligere har skrevet om produkter du skulle teste, men hvor der ikke kom nogen anmeldelse efterfølgende. Fx Beaute pacifique og Normaderm fra Vichy? Måske har jeg bare overset dem, men synes at det sjove ved disse sponsorede indlæg er din mening om produkterne. Ellers er det jo bare ren reklame, hvilket sjældent er interessant at læse om. For retfærdighedens skyld vil jeg lige gøre opmærksom på at jeg også har læst nogle gode produktanmeldelser herinde, og det er egentlig bare dem jeg gerne vil have flere af. 🙂
  Udover dette kritikpunkt, så er jeg dog rigtig glad for at læse med her på fjerde år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Hej Helle,

   tak for din kommentar, og fordi du har fulgt med i så mange år.
   Grunden til at jeg ikke har fået skrevet om Beaute Pacifique, er fordi jeg kun har fået testet enkelte af produkterne. Og der er kommet andre produkter, som er blevet testet i stedet for. Jeg vil nemlig gerne teste produkterne i længere tid, før jeg anmelder dem. Og det gælder også for Vichy serien, som jeg fik for ikke mange uger siden. Det er jo ikke altid helt nemt at teste hudplejeprodukter, når der kun er et ansigt at teste på 😉

   Jeg vil lige påpege, at det ikke er sponserede indlæg. Det er kun indlæg som jeg modtager betaling for som kaldes “sponserede indlæg”. Alt andet viser jeg af ren interesse 🙂

   Endnu en gang tak fordi du læser med 🙂 God dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det handler om at nå det hele