En baby hygge dag

Træthed og lidt for mange planer

4
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man kan jo nærmest se på mig, at jeg er ved at fryse røven ud af bukserne. Det er lidt for koldt for min smag! Men heldigvis har jeg en dejlig stor strik på, som i tidligere har set, og er fra Zara. Jeg er så vanvittig træt disse dage, og det skyldes slet ikke Valentin. Det må være vejret der gør det. Jeg prøver at spise så korrekt som muligt, og huske at indtage mine vitaminpiller. Det skulle forhåbentlig hjælpe lidt på det. Der er ikke så meget tid til at være syg denne uge, den er nemlig pakket med planer. Der er så mange hyggelige arrangementer der venter mig, måske lidt for mange. Jeg har jo kørt lidt i lavt gear under barslen, så måske er det lige at tage munden for fuld 😉 Anywho jeg nyder det.

Kan I have det 🙂

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En baby hygge dag