Forkælelse på en fredag

Søndag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
6
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil lige tjekke ind på en søndag og vise den nye jakke jeg købte i Zara i går. Jeg har den på lige pt fordi vi skal til fødselsdag her senere i dag. Ellers var jeg nok bare blevet i mit søndagstøj (som vi kalder det herhjemme) det er pyjamas bukser og store t-shirts.
Manner det var koldt at stå der i den lille jakke og en tynd top, men hvad man dog ikke gør for et billede. Man kan jo nærmest se snottet hænge ud af næsen på mig 😉 Er ikke meget for at skulle ud af døren, slet ikke med en lille baby. Vi må finde det varmeste uld til ham, og pakke ham ind i lækkert tæppe så han ikke fryser.
Kan I have en super søndag, vi skal gøre klar til at komme ud af døren nu.

bloglovin

4 kommentarer

 • Du ser skøn ud som altid. Hvor er den flotte nederdel fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin jakke!! Åh ja det er noget så koldt i dag, vi var lige ude og lufte Guldklumpen i formiddags, det var koldt at han bare ville sidde i klapvognen eller bæres. Men med uld bliver de sjællendt gennemkolde og forkølede 😉
  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Vi pakker også vores lille guldklump i uld, og masser af lag 🙂 ellers er det jo bare slet ikke til at holde ud! Sommer må gerne komme meget snart

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse på en fredag