Sort lag på lag

Mere energi

Hvem kan bruge mere energi til hverdag? Og hvem har behov for alle sine vitaminer hver dag? M.I.G! Som relativ nybagt mor er der meget nyt at lære, og meget energi lægges i at producere god mad til baby, lege og underholde barnet, gå tur med barnet selv i snevejr og selvfølgelig skal lejligheden også være blankpoleret. Noget der selvfølgelig dræner mig for energi, og det gør amningen også skal jeg lige hilse og sige 😉 Det er som om han suger al næringen ud af mig. Jeg har derfor så meget brug for et ekstra skud energi hver dag, og jeg kan jo ikke drikke uanede mængder af kaffe.
LongoVital har sendt mig en kasse med en masse forskellige Longo Vital typer der indeholder energi og vitaminer. Det er et kosttilskud som også er med til at vedligeholde immunforsvaret.

1
Jeg tager den der hedder
LongoVital+Ginseng, som er egnet til at modvirke træthed. Ikke nok med at det er super vigtigt, at jeg får de vigtigste vitaminer indenbords er det også vigtigt at jeg får masser af energi til at klare dagen. Jeg har taget pillerne dagligt i en uge, men jeg kan selvfølgelig ikke på så kort tid sige, om det har gjort en effekt eller ej. Jeg vælger dog at tro på, at det bringer mig det jeg har brug for. Man skal lige huske, at det kun et et kosttilskud, så god og sund næring er selvfølgelig essentiel for at opretholde immunforsvaret. LongoVital+Ginseng indeholder fuld dagsdosis af vitaminer, 6 udvalgte urter og ginseng.

LongoVitals facebookside kan man hver uge vinde et års forbrug af LongoVital og diætisten Kirsten Thal-Jantzen giver gode råd til hvordan man kan få mere energi i hverdagen.

Sponseret indlæg

bloglovin

3 kommentarer

 • I løbet af vinteren har jeg også taget LongoVitals +ginseng, og jeg synes virkelig den har hjulpet! I november blev jeg simpelthen ramt af en mur af træthed, men efter jeg er begyndt (at huske) at tage mine vitaminpiller, synes jeg faktisk det har hjulpet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dailystylediary

   Det er så godt at høre. Håber også det kommer til at hjælpe på min træthed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det kunne være jeg skulle nærlæse, om der var én for mig imellem. Min læge er en af de konservative af slagsen (hvilket jeg synes er meget betryggende!), og han siger, at det eneste kosttilskud han kan stå inde for som læge, og som har dokumenteret virkning, det er vitaminer (med mineraler). Derudover anbefaler han kalkpiller med D-vitamin til, både at styrke knoglerne, og få den nødvendige D-vitamin, især om vinteren, når man ikke får det fra solen. Så hvis man ikke indtager store mængder af mælkeprodukter i dagligdagen, så kan kalkpiller med D-vitamin måske være værd at overveje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort lag på lag