Kærestedag

Forkælelse på en fredag

3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blev til et spontant event i går, men det var ikke desto mindre hjertens velkommen. Jeg ville ønske at hver weekend kunne indledes på samme måde. Nemlig en tur på D’angleterre hvor der bliver plejet og kælet om en. Hele formålet med arrangementet var lancering af Oral Bs nye tandpasta, 3D white (som jeg ikke lige har fået et billed af…det skal nok komme), som navnet hentyder giver det videre tændere. Vi fik derfor muligheden for at smøre noget gel på, som får plak til at lyse op i UV belysning. I tell you, det var sjovt at se! Heldigvis var der ikke meget plak at komme efter her. Mine tænder blev simpelthen godkendt af tandteknikeren, og det kom lidt bag på mig, det er vel et stykke tid siden at jeg har været forbi tandlægen, ups!

Jeg afsluttede dagen med ansigt-og håndmassage hos Amazing space. Det var virkelig så skønt at få masseret og renset huden. Jeg er helt hooked på det, det burde skam være en del af min månedlige to do. Min hud er så blød nu, at den har givet Valentins numse kamp til stregen (sorry, skat, at jeg nævner din po po her).
Kan I have en skøn weekend. Jeg skal ud og handle ind til mødregruppen på mandag og afhente mindst 5 pakker på posthuset og i Zara.

5

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestedag