Træthed og lidt for mange planer

Event og middag

1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sådan så jeg ud i går i bidende kulde, kæmpe tørklæde og handsker er pakket ned i tasken. Men det kom frem lige så snart billederne var taget. Jeg var inviteret til et event i går, som ambassadør for Y.A.S – hos Vision. J var så sød og køre mig derhen, og hente mig igen efter vi havde spist middag på Restaurant Höst. Så hyggelig måde at mødes med andre på. Jeg har ellers sagt nej til alle modeshows, pånær et i dag hvor jeg skal ind til CIFF og kigge på børnetøj.

Jeg havde min kjole fra Zara på, den er fra udsalget. Dejlig tyk i kvaliteten, perfekt som vinterkjole.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træthed og lidt for mange planer