Søndag

En baby hygge dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA5

I går blev tiden brugt på at hygge med babyer. Jeg havde hele mødregruppen ovre til morgenmad. Det er som altid så hyggeligt, at se de andre børn, ikke mindst for Valentin. De er kommet til det stadie, hvor de har fået øje på hinanden og pludrer sammen. Det er tophyggeligt. Tænk de allerede er blevet så gamle! Faktisk er de blevet så store, at vi har været nød til at hamstre lidt nyt tøj her under udsalget. Der går jo ikke længe, før de hopper over i nye størrelser. Der var 50% på babytøjet i Benetton, og der fik vi en del med hjem. Kvaliteten og pasformen er vi ret glade for og med rabat er det jo billigt. Og så skal det også lige siges, at jeg har en mindre obsession med flag (?!) både det britiske og amerikanske.

Jeg er lige for tiden ved at pønse på et nyt projekt, som jeg har tænkt over i et stykke tid. Så stay tuned, der skal nok komme lidt mere om det meget snart.

bloglovin

1 kommentar

  • Åhh jeg savner mødregruppe-hygge, de rolige dage, morgenhygge, de sjove episoder med de små poder 🙂
    Jeg er også ret vil med flag, men Guldklumpen er mere til biler og dyr – så det er det vi går efter lige pt. 😉
    /Camill

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag