3 måneder

New in // Varm cardigan

1

Jeg er lige kommet hjem fra mødregruppe og en lille gåtur på Strøget. Det har været så sindsyg koldt i weekenden, at jeg helt desperat har ledt efter de varmeste trøjer, jeg har kunne finde derhjemme. Det fik mig til at klikke denne fra Norlie hjem i stedet for. Den er lavet i 80% uld og ser så dejlig varm ud. Jeg kan jo slet ikke lade være med at tænke praktisk beklædning lige for tiden. Sådan er det vel bare altid om vinteren, så hellere ligne en Yeti og være varmt klædt på end fryse numsen af. Men nu er denne cardigan rimelig pæn, så det går nok. Den er sat ned til 525kr på Norlies hjemmeside.

bloglovin

1 kommentar

  • Ida

    Der er heller ikke noget værre end at gå og småfryse. Den ser virkelig lækker ud, og hvis kvaliteten ellers er i orden, kan du have glæde af sådan en klassisk cardigan i lang tid fremover!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 måneder