Vinderne af Volume Million lashes Give away

Mine julegaveønsker

2

Jeg er ikke den nemmeste at købe gave til mest fordi jeg har alt, og køber alt selv. Så tit er det de dyre ting der ender på listen, men jeg har da formået at fremtrylle nogle ønsker, der er til at overkomme økonomisk set. Faktisk er de fleste ting til boligen.

1. Olympus 45mm objektiv, til at tage billeder med god bookeh // 2. Sukkerskåle fra Royal Copenhagen der er gode at servere snacks i // 3. Bernadotte kande fra Georg Jensen til kaffe, vi har kun en til kogende vand // 4. Smørkrukke fra Royal Copenhagen // 5. Varme lækre sutsko – de her er fra New Zealand Boots // 6. Lang og varm cardigan – modellen hedder Lisa og er fra Minimum // 7. Flere Contrast kopper fra Royal Copenhagen i forskellige farver // 8. Kubus lysestagen i Nikkel // 9. Smukke og velduftende sæber fra Tromborg 

Der er links til produkterne – klik blot på teksten.

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Volume Million lashes Give away